<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 2.0cm 70.85pt 2.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Minun lempileikkini lapsena oli piirrellä paperinukkeja, suunnitella niille vaatteet ja kodit. Nyt olen viettänyt viikon vähän samanlaisessa puuhassa. Innostuin kuvankäsittelykurssin läksystä ja aloin rakennella kuvistani haavemaailmaani.

Näin keväisinhän minuun iskee mummonmökkikuume. Haluaisin oman punaisen mökin tai voisi se olla kauniin harmaakin valkoisin pihtipielin. Siellä minä sitten istuisin luonnonkivirappusilla  maitokahvia hörppien ja katsellen pihani idylliä. Onneksi minulla on paljon kuvia, joista voin rakentaa unelmaani.

 

Lainasin ystäväni Leilan mökkiä ja lampaita, kyyttö Kolilta, Valle-kissallemme jouduin etsimään uuden kodin eron jälkeen, alholainen maatiaskukko on Pihamäeltä Romolta ja Pilvetär, Elottaren ainut tammajälkeläinen nauraa hassuille unelmilleni.