Kontioniemen kaksioni kauniissa Impilinnassa
                                 
Kaksio (63 neliötä) on ensimmäisessä kerroksessa talon vasemmalla sivulla. Päätyikkuna ja kolme ikkunaa sivulla sekä parveke. Pohjakerroksessa on 21,5 neliön ikkunallinen lämmin varastohuone. Siitä voi tehdä harrastustilan vaikka käsitöille, yksityisen kuntosalin tai kirjaston.
                      

Oman huoneistoni kaikista ikkunoista näkyy Höytiäinen. Ikkunat avautuvat etelään ja länteen. Impilinna on 1930-luvulla jykevästi rakennettu  keuhkoparantolan lääkärien ja sairaanhoitajien asunto, joka saneerattiin asunto-osakeyhtiöksi 2000-luvun alussa. Oikealla näkyy entinen sairaalarakennus, jossa on nyt vanhusten hoivakoti. Muutaman vuoden siinä toimi myös vastaanottokeskus, mutta se lopettaa kesäkuussa.                 

Pihalla kukkivat ruusut. Puutarhassa ikkunoitteni alla on vanhoja omenapuita ja marjapensaita. Asukkaat saavat myös halutessaan oman kasvimaapalstan.

Pihalta voi laskeutua suoraan rappusia alas  Höytiäisen hiekkarannalle.


Auringonlaskua voi ihailla joko omasta ikkuasta tai ranalta. Parin sadan metrin päässä on Kontiolahden avantouimareiden sauna laitureineen ja venesatama. Läheltä kulkee  kolmen kilometrin  valaistu pururata ja hiihtoladut. Kontioniemestä löytyy myös golfkenttä ja uimahalli.
                                
Minulle rakkain on Järvenlaskun salaperäinen metsä, jota on onneksi vielä säilynyt rantarakentamiselta. Polku Peikkometsään lähteen talon nurkalta.Tervetuloa peremmälle. Pikku eteisessä on runsaasti kaappitilaa ulkoiluvaatteille ja harrastusvälineille.Sen ansiosta ei kuulu myöskn ääniä rappukäytävästä. Talossa  asuu rauhallista väkeä. Talossa on myös hissi, vaikkei eka kerroksessa asuva sitä normaalisti tarvitsekaan. Eteisaulan jälkeen on keittö.
                     
  
                     

                         
Keittiön päädystä avautuu kaksoisovet parvekkeelle.
                        

Näkymä keittiöstä eteiseen päin.
                      
Näkymä keittiöstä olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.

                       
Eteisaulasta pääsee suihkuhuoneeseen ja saunaan.
                             
Olohuone


Valoisa makuuhuone. Taakse jäävä oviseinä on täynnä kaappeja.


Talon ihanat ikkunat.


Tässä kodissa vietin kolme onnellista joulua.
Hieman haikealta tuntuu ajatus, että luopuisin tästä. Mutta en voi asua kahdessa paikassa. Nykyinen vuokralainen lähtee toukuun lopussa. Eli asunto on vapaa 1. 6. lähtien
Jos löytyy sopiva ostaja, olen valmis myymään. Hinnasta en vielä osaa sanoa tarkemmin. Mutta minuun voi ottaa yhteyttä.
Voin myös vuokrata asunnon vähintään vuoden vuokra-ajalla. Vuokra on 550e/kk. Vuokraaja maksaa sähkön ja veden kulutuksen mukaan. Lämpö kuuluu vuokran hintaan. Se tulee hakkeella toimivasta lämpökeskuksesta.Alakerran varastohuonetta en vuokraa, koska säilytän siinä omia huonekalujani ja tavaroitani.
Jos kiinnostuit, voit soitella 0400-725427.